☰ Meniu

Oferte speciale

Fose septice ecologige BIOPLAST
bioplast-small.jpg
citeste mai departe
Statii de epurare BIOPLAST
epurare-bio_small.jpg
citeste mai departe
Instal Pompe
Categorii produse

Pompe apa uzata   Grupuri de pompare   Statii de pompare
preview_pompe.png   preview_grup.png   preview_statii.png
         
Pompa submersibila U3K (S) este foarte versatila pentru o utilizare atat statica cat si mobila. Tehnologia EIP pentru o operare sigura, sistemul incorporat pentru...   Noul Hebefix V este gata să fie conectat şi este operaţional imediat după conectarea la conductele de aprovizionare şi de descărcare. Un sistem standard de alarma...   Rezervorul prefabricat este proiectat pentru a facilita instalarea, eliminand orice nevoie de a construi un bazin. Poate fi scufundat in orice tip de sol fara a necesita lucrari...
         
Statii de epurare mici   Statii de epurare mari   Statii de epurare industriale
statii de epurare mici   statii de epurare mari   preview_statii_epurare
         
Statiile de epurare de mici dimensiuni de la 4 la 50 le functioneaza cu sistemul ClearFox bazat pe principiul SBR.

Kit-ul standard ClearFox pentru fiecare statie de epurare mica (mini statie epurare ) este livrat cu toate echipamentele necesare pentru o functionare corecta si imediata a statiei de epurare.

Avantajul major il constituie posibilitatea amplasarii kit-ului de epurare ClearFox in rezervoarele / bazinele existente.
  Pentru statiile de epurare de mari dimensiuni de la 51 la 300 le sistemul Clear Fox functioneaza ca o statie de epurare pe baza de namol activ cu sistem SBR.

Kit-ul ClearFox conceput pentru functionarea statiei de epurare se preteaza la o serie de dimensiuni ale rezervoarelor existente sau care necesita construite conform indicatiilor producatorului.

Pentru statiile de epurare municipale de la 301 la 3000 le proiectele sunt personalizate.
  Pentru epurarea si evacuarea apelor uzate rezultate din diverse ramuri industriale (prelucrare carne, conserve din fructe si legume, abatoare, fabrici de prelucrare a laptelui, etc.)

Instal Pompe ofera o gama diversificata de echipamente sub forma statiilor de epurare de diferite capacitati.

Statiile de epurare industriale sunt dimensionate in functie de parametrii de calitate ai influentului si de cantitatea de apa uzata ce se doreste a fi epurata.