☰ Meniu

Oferte speciale

Fose septice ecologige BIOPLAST
bioplast-small.jpg
citeste mai departe
Statii de epurare BIOPLAST
epurare-bio_small.jpg
citeste mai departe
Instal Pompe
Despre Noi

Cine suntem ?

INSTAL POMPE GRUP este o companie ce isi desfasoara activitatea in domeniul instalatiilor, creata pentru a veni in sprijinul tuturor celor interesati in achizionarea si/sau instalarea echipamentelor de epurare, canalizare, pompare. Suntem o echipa tanara dar nicidecum lipsiti de experienta, cu un bagaj considerabil de cunostinte in domeniul instalatiilor, dovedite de-alungul timpului, cu scopul de a oferi cele mai fiabile si simple solutii adaptate strict nevoilor si necesitatilor dvs.

Ce oferim ?

Noi oferim solutii personalizate ce urmaresc obiectivele clientilor nostrii, fie ca este un proiect simplu sau unul complex cream solutia pentru fiecare in parte. Fiecare proiect lansat il dezvoltam investind cunostinte solide, pasiune si entuziasm. De la livrarea, montajul si punerea in functiune a statiilor de epurare, rezervoarelor de apa, pompelor submersibile, statiilor de pompare, caminelor de apa si canalizare etc. la oferta de servicii pentru aceste produse : mentenanta, garantie, post garantie, documentatia tehnica si consultanta tehnica, de specialitate.

Colaboratori. Parteneriate

Pentru a ne dovedi priceperea si profesionalismul am participat de-alungul anilor la numeroase training-uri in domeniu, in companii de renume precum : Otto Graf GMBH Germania ( anii 2005, 2006, 2007 ); Herz GMBH Germania ( 2005,2006 ); Simona GMBH Germania ( 2006 ), companii producatoare si distribuitoare de rezervoare PEHD, instalatii si echipamente de epurare, pompare, canalizare, echipamente de sudura in polietilena si polipropilena.

In cursul anilor am colaborat cu importante companii din cadrul UE precum : Jung Pumpen Germania, Polyduct Ungaria, Otto Graf GmbH Germania, Ekoprogres Slovacia, Aquatec Slovacia, Kordes GmbH Germania, Zapf GmbH Germania, KWH Polonia, Del Gres Italia, Central Tubi Italia, Agru Austria, Simona Germania, Herz Germania, Leister Germania.

Jung Pumpen Germania reprezinta o companie puternica germana cu peste 80 ani experienta cu care Instal Pompe este mandra sa colaboreze. Pompele Multicut, Multistream si MultiFree pentru apa uzata, Statiile de pompare Jung, Statiile de epurare sunt produsele cu care compania Jung a intrat pe piata din Romania cu succes. Oricine doreste calitate alege produsele Jung Pumpen.

Compania Otto Graf GmbH Germania a intrat in atentia noastra prin calitatea, durabilitatea si diversitatea gamei de produse ofertate. De la statiile de epurare Klaro, Aqua-Simplex, Picobell, Bioplast, fose septice Bioplast, rezervoarele din polietilena virgina pana la sisteme de stocare a apei de ploaie. Colaborarea cu compania Otto Graf GmbH s-a materializat prin instalarea tipurilor de statii : Klaro, Aqua-Simplex, Picobell, Bioplast, iar in prezent cu posibilitatea de a livra si System Aquato. Statiile de epurare si-au demonstrat de-alungul timpului fiabilitatea, respectand parametrii de epurare conform normelor de mediu. De altfel intreaga gama de produse o recomandam potentialilor clienti cu toata convingerea ca vor achizitiona produse la standarde occidentale.

Experienta dobandita s-a materializat in Romania prin diferite colaborari concretizate prin instalarea si service-ul pentru tipurile de statii : gama Ekoprogres: EC 6-108, gama GRAF: Bioplast, KLARO Classic, Easy, Quick, Ultra Clear, Aqua Simpex, gama Aquatec :AT 6-30, gama Polyduct :Polydox 6, Polydox 12 si Polydox 50, iar in prezent - gama GRAF-Carat. Experienta dobandita prin fapte, s-a valorificat prin : - Comercializarea a peste 2000 unitati statii de epurare si 5000 rezervoare de apa; - Montaj, punere in functiune si service a peste 2500 unitati echipamente si statii de epurare ; - Realizarea la cheie a retelei de canalizare pentru cartier de locuinte; - Realizarea retelei de canalizare pompata in zona rurala. La baza dezvoltarii noastre a stat si va sta preocuparea constanta pentru solutii sigure si durabile si o atitudine onesta in construirea relatiilor de afaceri.

Apeland la serviciile noastre aveti certitudinea unei relatii productive si de succes care va determina fidelizarea dvs. in randul clientilor nostrii.